O Programima i Projektima

Jedna od meni najdrazih i najistinitijih izreka, a obozavam mudre misli, je ova:
ako zelis nekome uistinu pomoci i uciniti dobro, tada mu pomogni u onome sto mu treba, a

ne u onome sto mislis da mu treba.

Ovaj je Program upravo takav - tu u nasim ponudama, prijedlozima, idejama
i
uslugama mozete naci, prilagoditi i preoblikovati ono sto Vam doista treba ili ono
sto Vam se uistinu svidja ili sto Vas uistinu zanima.

Da bi Vam u tome sto vise pomogli potrudili smo se temeljito obraditi nase Projekte
i Programe, a cije cemo sadrzaje dalje na ovim stranicama kontinuirano doradjivati
kroz jedan trajan i kreativni proces za kojeg se nadamo da ce Vam se dopasti!
~~~~~~~ PROGRAMI ~~~~~~~


~~~~~~~ WORKSHOP: HAND MADE RECYCLED PAPER; IZLOZBE I RADIONICE; CUSTOM PROGRAM ~~~~~~~
IZRADA RECIKLIRANOG PAPIRA I PREDMETA OD RECIKLIRANOG PAPIRA:
Eksperimentiramo u svemu "sto nam padne na pamet" - u tehnologiji recikliranja papira koristimo novinski papir. Papir recikliramo i obradjujemo rucno razlicitim nacinima ovisno o ideji, odnosno inspiraciji “u sto cemo Te novine transformirati“.
>> Za Workshop stranice kliknite OVDJE!
Na Vas poziv organiziramo IZLOZBE i RADIONICE prema temama nasih Projekata, Programa i Djelatnosti.
>> Za stranicu Program Radionice kliknite OVDJE.
U CUSTOM PROGRAMU naci cete smjernice kako na jedinstven nacin iskazati svoju osobnost i kreativnost u uredjenju prostora, osmisljavanju Vasih dogadjanja ili u darivanju; dok je nas posao transformirati Vase vizije i ideje u samo Vasu originalu pricu.
>> Za Custom Program stranice kliknite OVDJE!
~~~~~~~ EVENT DESIGN: VJENCANJA; POSLOVNA I PRIGODNA DOGADJANJA ~~~~~~~
Vasa Vizija, Vas Style, Vas Budget u Designu Vjencanja, Poslovnih i Prigodnih Dogadjanja, Team Building-zima - u osmisljavanju tema u EVENT DESIGNU imamo rijetku srecu gdje mozemo realizirati svaku temu i unutar nje postici cjelovitu uskladjenost u svim detaljima:
ne muci nas „gdje sto pronaci“ i "kako sto napraviti" buduci da sami proizvodimo kompletan Dekorativni Event Program; takodjer sami izradjujemo instalacije, cvjetne aranzmane i sve one intervencije i sitnice koje trebaju da bi Vas dogadjaj bio potpun.
>> Za Event Design stranice kliknite OVDJE!
VJENCANJA APSOLUTNO JEDINSTVENA .. nasa su vjencanja topla, mastovita, sa stylom i s dusom!
U Custom Programu za Vjencanja dizajniramo i organiziramo exclusivna i nezaboravna Tematska, Tradicionalna, Moderna, Intimna, Eco-Friendly i Exploring Vjencanja;
uz unikatnu izradu pozivnica za vjencanje, zahvalnica za vjencanje, menu karti i oznake mjesta, rasporede sjedenja, konfeta, poklona za goste, dekoracije prostora, vjencanih buketa, revera, efekta ..
>> Za stranice Vjencanja Apsolutno Jedinstvena! kliknite OVDJE!
WEDDINGS IN CROATIA - OPATIJA - Ljubav Ne Poznaje Granice; Masta Okruzuje Svijet ..

Zelite li svoje bracne zavjete izreci u Hrvatskoj, na Mediteranu i u samo Vasem stylu - Volosko, Opatija, Lovran i niz susjednih primorskih gradova i mjesta - savrsene su destinacije gdje dizajniramo i organiziramo exclusivna i nezaboravna Tematska, Tradicionalna, Moderna, Intimna, Eco-Friendly i Exploring Vjencanja.

>> Za stranice Weddings In Croatia Opatija kliknite OVDJE!
~~~~~~~ ART, NATURE & DECORATION: UREDJENJE POSLOVNIH OBJEKATA; KULTURA STANOVANJA ~~~~~~~


"Tajna" naseg designa interijera su INTERVENCIJE I DETALJI U PROSTORU.. u uredjenJu interijera posebnu paznju posvecujemo detaljima i intervencijama u prostoru kojima u poslovnim objektima postizemo toplinu doma, dok tom "tajnom" u kulturi stanovanja nase klijente poticemo na kreativnost.
>> Za stranice Art, Nature & Decoration kliknite OVDJE!
Treninzi su sastavni dio nase usluge u uredjenju interijera gdje Vas upucujemo na koje cete nacine primjenjivati i odrzavati rekvizite i dekorativne predmete, te kojim "tajnama" mozete osmisliti i izraditi Vase vlastite instalacije.
>> Za stranicu Treninzi u Uredjenju Prostora kliknite OVDJE!
~~~~~~~ EXCLUSIVNI POSLOVNI POKLON-PROIZVODI I POKLON-SUVENIRI; PROMOCIJSKI MATERIJALI ~~~~~~~


Eco Artworks - EXCLUSIVNI POSLOVNI POKLON-PROIZVODI I AUTOHTONI HRVATSKI POKLON-SUVENIRI u njegovanju tradicije darivanja
Iz nasih sadrzajnih i inovativnih Programa mozete za svoje goste, poslovne partnere, prijatelje .. odabrati ili kreirati originalne custom made poklone i autohtone suvenire koji su svi exclusivni, neovisno o tome jesu li "samo znak paznje" ili su dar za "posebnoga gosta":
svaki je proizvodi unikat i eco product koji se u cjelosti izradjuje rucno, pakira u ekolosku ambalazu i dopunjava sadrzajima prirodnog porijekla.
>> Za stranice Poklon-Proizvoda i Poklon-Suvenira klinkite OVDJE!

PROMOCIJSKIM MATERIJALIMA iz naseg Custom Programa kreirajte svoju exclusivnu poslovnu pricu i svemu dajte "svoj pecat":
mozete intervenirati i kombinirati u namjeni, u materijalima i vizualno - od tekstura do najsitnijih detalja i nijansi boja koje mozete precizno uskladiti s Vasim zastitnim bojama ili oblicima.
>> Za stranice Promo Materijali kliknite OVDJE!
~~~~~~~ PROJEKTI ~~~~~~~
Lavanda je vise od dvije tisuce godina svojim ljekovitim svojstvima, mirisima, bojama i ljepotom prisutna u medicini, kulinarstvu, domacinstvu, kozmetici; inspiracija je mnogih umjetnickih djela nastalih u gotovo svim granama umjetnosti, poticajna u duhovnostima, poglavito meditaciji.
Projekt CAROBNA MOC LAVANDE ekoloski je i inovativni projekt kojim na kreativan i istrazivalacki nacin, uz ocuvanje prirode, iskoristavanje otpada i odrzivost, promoviramo i objedinjujemo tradicijske vrijednosti uzgoja i koristenja lavande i njenu modernu i siroku primjenu u najrazlicitijim podrucjima kvalitete zivljenja.
>> Za stranice Carobna Moc Lavande kliknite OVDJE!
Program ECO ARTWORKS - CAROBNA MOC LAVANDE kreativni je dio Projekta Carobna Moc Lavande kojim primjenjujemo tradicionalno i moderno / inovativno koristenje lavande u podrucjima:
umjetnosti, ekologije, kulturi stanovanja i drugih kultura zivljenja, posebno u promicanju zdravog zivota, tradicijskih obicaja i turizma ..
.. osobito turizma gdje ovim programom upotpunjavamo hrvatsku turisticku ponudu suvenira, a poslovnim partnerima u turistickim djelatnostima pomazemo u podizanju kvalitete nihovih ponuda i usluga kroz standardno ili prigodno uredjenje prostora; osmisljavanja i organizaciji evenata; promocijama; u njegovanju tradicije darivanja.
>> Za stranice Eco Artworks - Carobna Moc Lavande kliknite OVDJE!
Tajna svake kutije je njezin sadrzaj no osobita je ona kutija koja ima pricu ..
U srcu Opatije jedni su od najljepsih parkova Europe: Park Angiolina i Park Sv. Jakova .. tu, u tim prelijepim parkovima u jutarnjim setnjama, spontano, prema slucajno pronadjenom „blagu“ darova prirode, kojega potom u izradi dodajemo recikliranim novinama, nastaju ideje i inspiracije za KUTIJE IZ OPATIJSKIH PARKOVA, autohtone suvenire i uporabne predmete.
>> Za stranice Kutije Iz Opatijskih Parkova kliknite OVDJE!
LUNGOMARE PROJEKT i LUNGOMARE SUVENIRI u koje smo utkali dusu, sklad i ljepotu prostora „ciji dio mozete ponijeti sa sobom“.
Projectom Lungomare i autohtonim Lungomare Suvenirima promoviramo Setaliste Lungomare, njegov kulturoloski, drustveni i turisticki znacaj za Opatiju i Opatijsku Rivijeru.
>> Za stranice Lungomare kliknite OVDJE!
LOVRANSKI MARUN - autohtoni suvenir kojim "pricamo" Pricu o Marunu, Marunadi i Delicijama od Maruna ..
>> Za stranice Lovranski Marun kliknite OVDJE!
~~~~~~~ YouTube -AtelierEcostyle`s Channel ~~~~~~~

U nastavku mozete pogledati dio nasih videa u temama Vjencanja, Poklon Proizvoda i Suvenira; dok cete druga ATELIER ECOSTYLE VIDEA naci ako kliknete OVDJE!

Thank You - Unique Wedding Favours - Lavender / Konfeti za Vjencanja - Lavanda